Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The stronger you are

Det är helt galet men jag mår fortfarande lite illa när jag vaknar. I övrigt mår jag bra och ska nu tvinga mig ner till gymmet. Jag har ju varit sjuk till och från i en månad så jag vet att de första träningspassen kommer bli riktigt jobbiga, men det är det värt. Om en månad åker vi till Miami och då vill jag må bättre än någonsin. Mitt mål är att köra fyra pass i veckan fram till avfärd. Någon som är med mig? Vi skulle kunna göra en liten utmaning utav det.

TRÄNINGS INSPIRATION

Byxor, tröja och skor Nike / linne Drop of Mindfulness

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind