Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The stronger you are

Det är helt galet men jag mår fortfarande lite illa när jag vaknar. I övrigt mår jag bra och ska nu tvinga mig ner till gymmet. Jag har ju varit sjuk till och från i en månad så jag vet att de första träningspassen kommer bli riktigt jobbiga, men det är det värt. Om en månad åker vi till Miami och då vill jag må bättre än någonsin. Mitt mål är att köra fyra pass i veckan fram till avfärd. Någon som är med mig? Vi skulle kunna göra en liten utmaning utav det.

TRÄNINGS INSPIRATION

Byxor, tröja och skor Nike / linne Drop of Mindfulness

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry