Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tax free favoriter

Det finns några saker jag alltid får med mig hem från en tax free, det är t.ex. salta pingviner, lakritspipor och favoriten Fireball. Jag brukar alltid köpa något nytt smink jag vill testa, den här gången en foundation från Chanel och en concealer från YSL. Jag lovar att berätta mer om de här när jag har testat dem ett tag. Och så självklart en present till min pojkvän, jag har en regel, att om man är utomlands så kommer man aldrig hem tomhänt(och vi var ju faktiskt i Finland och vände). Jag köpte även en jacka, ja de hade kläder i tax freen som tydligen även var världens största flytande tax free, ganska otippat. Jackan är så fin och ni kommer snart få se den!

tax free

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind