Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tax free favoriter

Det finns några saker jag alltid får med mig hem från en tax free, det är t.ex. salta pingviner, lakritspipor och favoriten Fireball. Jag brukar alltid köpa något nytt smink jag vill testa, den här gången en foundation från Chanel och en concealer från YSL. Jag lovar att berätta mer om de här när jag har testat dem ett tag. Och så självklart en present till min pojkvän, jag har en regel, att om man är utomlands så kommer man aldrig hem tomhänt(och vi var ju faktiskt i Finland och vände). Jag köpte även en jacka, ja de hade kläder i tax freen som tydligen även var världens största flytande tax free, ganska otippat. Jackan är så fin och ni kommer snart få se den!

tax free

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry