Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Daisy Beauty Kryssning

Jag var som sagt på en 24-timmars kryssning i helgen med ett 20-tal andra bloggare. I vanlig ordning var det Kicki som stod för detta fantastiska event och vi fick åka till Åland och tillbaka med Vikinglines splitter nya fartyg Grace(vi gick dock aldrig i land). Jättefräscht fartyg och riktigt lyxigt för att vara en Finlandsfärja. Vi bodde i premiumhytter som höll väldigt god standard(se bilden längst ner till höger här nedan).

viking line grace

Maten drömde jag mardrömmar om när jag blev så sjuk efter vår hemkomst. Nu visade sig däremot att även två andra tjejer som var med har blivit sjuka och det är lite svårt att avgöra om det är någon mat vi åt eller vinterkräksjuka. Väl på plats smakade i alla fall maten väldigt bra och vi åt i fartygets á la carte restaurang Oscar.

mat vikingline

Vi hade tre föreläsningar och det var Comfort Zone, Glossy Box och Oriflame samt Daisy Beauty som visade och informerade oss om vårens skönhetstrender. En av trenderna var dessutom tjocka ögonbryn vilket jag så klart var väldigt glad för efter vår senaste diskussion här i bloggen, haha.

vårens sminktrender

Som vanligt var det ett gäng härliga skönhetsbloggare med på resan och på bilden längst upp till vänster ser ni mig och min roomie Susanne, vi klickade verkligen och hade väldigt mysigt! På bilden längst ner till höger har ni Viking lines informationschef Helena Kneck. Jag satt även vid samma bord som henne under middagen och vi pratade väldigt mycket, en väldigt inspirerande och smart kvinna!

viking line grace

Under några lediga timmar på eftermiddagen hade vi alla fått bokat in en spa-tid med ansiktsbehandling och massage. Tjejen som tog hand om mig var oerhört duktig och trevlig. I övrigt måste jag dock kritisera deras spa. Det kändes mer som ett allmänt badhus och det satt en massa fulla män och kvinnor i bubbelpoolen. Där skulle jag aldrig kunna slappna av och finna ro.

viking line spa

viking line grace

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry