Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

When will it stop?

Update: Jag mår bättre idag men är otroligt mör efter 1,5 dygn utan mat kan jag säga! Jag mådde så fruktansvärt dåligt igår, jag har aldrig varit med om något liknande. Det gjorde ont i hela kroppen, jag kräktes och fick tidvis feber. Idag är det mirakulöst borta så jag antar att det var matförgiftning. Brrr, fruktansvärt! Jag ska sova lite nu igen, jag har noll energi! Men jag återkommer med helgens bilder lite senare. Kram på er!

Det här är tredje gången jag försöker ta mig upp och blogga idag. Jag tror jag har blivit matförgiftad(det känns mest som det) på färjan igår för jag har kräkts och legat i sängen hela dagen. Jag är helt finito vilket är lite komiskt då jag och min roomie gick och la oss direkt efter middagen igår. Jag är så trött på att vara sjuk, är det inte influensa så är det det här. Men jag ville bara berätta att jag lever och vi har haft det riktigt trevligt. Jag lovar att berätta mer och visa bilder i morgon. Ha en fin kväll! Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind