Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

When will it stop?

Update: Jag mår bättre idag men är otroligt mör efter 1,5 dygn utan mat kan jag säga! Jag mådde så fruktansvärt dåligt igår, jag har aldrig varit med om något liknande. Det gjorde ont i hela kroppen, jag kräktes och fick tidvis feber. Idag är det mirakulöst borta så jag antar att det var matförgiftning. Brrr, fruktansvärt! Jag ska sova lite nu igen, jag har noll energi! Men jag återkommer med helgens bilder lite senare. Kram på er!

Det här är tredje gången jag försöker ta mig upp och blogga idag. Jag tror jag har blivit matförgiftad(det känns mest som det) på färjan igår för jag har kräkts och legat i sängen hela dagen. Jag är helt finito vilket är lite komiskt då jag och min roomie gick och la oss direkt efter middagen igår. Jag är så trött på att vara sjuk, är det inte influensa så är det det här. Men jag ville bara berätta att jag lever och vi har haft det riktigt trevligt. Jag lovar att berätta mer och visa bilder i morgon. Ha en fin kväll! Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry