Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Homeland och lite annat…

Morning! Jag mår mycket bättre idag men vågar inte ropa hej än då jag steg upp för knappt en halvtimme sedan. I kväll är det ju årets Finest Awards och jag skulle verkligen gräma mig om jag inte kan gå. Det brukar faktiskt vara ett av årets trevligaste bloggevent och nu såg jag att man till och med kan sätta pengar på vem som vinner i de olika kategorierna, haha. Kanske något för mig om jag inte orkar gå dit! På tal om något helt annat så har jag fördrivit mycket sjuk-tid framför den nya serien Homeland. Jag hakar sällan på ”serietrender” och den senaste jag följde var Mad Men men lägligt nog köpte vi hem Homeland-boxen i söndags innan jag blev sjuk. Nu har jag snart sett hela säsongen och måste säga att den är riktigt bra! Har ni sett den? Vad tycker ni? Till er som inte har sett den tycker jag definitivt att ni ska göra det, den är spännande och väldigt oförutsägbar! Min favoritkaraktär än så länge är helt klart den äldre mannen Saul som spelas av Mandy Patinkin. Konstigt det där, jag tycks alltid dras till äldre män, inte på ett sexuellt vis utan mer att jag ser förebilder i dem. Det är något speciellt med deras pondus och lugn. Någon som känner igen sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind