Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Homeland och lite annat…

Morning! Jag mår mycket bättre idag men vågar inte ropa hej än då jag steg upp för knappt en halvtimme sedan. I kväll är det ju årets Finest Awards och jag skulle verkligen gräma mig om jag inte kan gå. Det brukar faktiskt vara ett av årets trevligaste bloggevent och nu såg jag att man till och med kan sätta pengar på vem som vinner i de olika kategorierna, haha. Kanske något för mig om jag inte orkar gå dit! På tal om något helt annat så har jag fördrivit mycket sjuk-tid framför den nya serien Homeland. Jag hakar sällan på ”serietrender” och den senaste jag följde var Mad Men men lägligt nog köpte vi hem Homeland-boxen i söndags innan jag blev sjuk. Nu har jag snart sett hela säsongen och måste säga att den är riktigt bra! Har ni sett den? Vad tycker ni? Till er som inte har sett den tycker jag definitivt att ni ska göra det, den är spännande och väldigt oförutsägbar! Min favoritkaraktär än så länge är helt klart den äldre mannen Saul som spelas av Mandy Patinkin. Konstigt det där, jag tycks alltid dras till äldre män, inte på ett sexuellt vis utan mer att jag ser förebilder i dem. Det är något speciellt med deras pondus och lugn. Någon som känner igen sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry