Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Disappointment

Jag måste ändå erkänna min besvikelse! Det är sällan jag inte gillar läget och faktiskt känner missnöje men det här är en sådan dag. Jag räknade verkligen med att vara frisk den här veckan, jag skulle träna, lägga om min kost(jag äter alldeles för ohälsosamt så det är kanske inte så konstigt att jag blir sjuk) och försöka komma tillbaka till mina rutiner. Jag är en människa som mår bra av rutiner! Jag hade t.o.m. gjort upp en liten lista i mitt huvud med mina mål i vår, den ska jag nog dela med mig av här i bloggen lite senare föresten. På så sätt får jag lite extra press på mig att uppnå mina mål vilket alltid är bra. Nu får jag istället sota för att jag inte tog det lugnt när jag var sjuk senast och jag måste faktiskt försöka ta det lugnt idag. Brrr, det kryper i mig bara av tanken på att ligga stilla. Som tur är jobbar vi(AW agency) just nu med en pitch för ett stort livsmedelsbolag vilket innebär att jag kan ligga och skriva från sängen hela dagen idag. Lägga om kosten får jag göra en annan dag för idag serveras det våfflor till frukost! Mumma!

våfflor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry