Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Alla Hjärtans Dag Tips!

Alla Hjärtans Dag närmar sig och jag är så spänd. Jag och killen firade ju ett år tillsammans förra veckan och då var det jag som styrde upp vår kväll. Den här gången är det hans tur och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på! Jag gav honom presenter förra veckan men kommer ge honom något litet på Alla Hjärtans Dag också, jag får inte nog av romantiska högtider, jag vill fira allt med honom. Ett riktigt bra tips inför Alla Hjärtans Dag är att ge bort en prenumeration till din kille eller tjej dagen till ära. Det finns något som passar alla och här nedan har jag valt ut mina favoriter. Den helt klart mest överlägsna modetidningen just nu är STYLEBY om ni frågar mig. Jag är ett stort ELLE-fan men ibland är det kul med variation och den här tidningen är den som har lyckats lika bra enligt mig. Perfekt present till flickvännen! Till min kille hade jag gett bort en prenumeration på antingen KING eller ICON. ICON är oerhört inspirerande och jag snor alltid killens ex efter att han har läst klart. Jag beställde precis en prenumeration på ICON faktiskt, det får bli en liten extrapresent på torsdag. Behöver du fler tips inför Alla Hjärtans Dag så har vi samlat våra bästa erbjudanden här(klick!).

tidningsprenumerationer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind