Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lets do this Monday

Både mamma och några av er läsare har varnat mig, man kan tydligen få nedsatt immunförsvar om man går genom något känslomässigt påfrestande. Och nu börjar jag undra då jag vaknade alldeles tjock i halsen i morse. Jag mår bättre nu efter en ipren och en massa vitaminer men jag är riktigt trött på att vara krasslig nu. Inte tillräckligt för att vara sängliggandes men alldeles för mycket för att t.ex. träna och orka med allt. Jag börjar dessutom bli orolig för om jag har råkat få i mig lite av Charlies medicin, den är nämligen immunförsvarsnedsättande och man måste ha handskar när man ger den för att inte få i sig medicinen själv. Jag kan mycket väl ha slarvat och glömt det ibland vilket väl vore typiskt…

monday

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry