Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Phoneless

Fantastisk kväll igår, förutom att min telefon blev stulen. Jag ska alltid lägga den ifrån mig och så glömde jag den på ett ställe och när jag kom tillbaka var den borta. Jag försökte ringa men den var avstängd, då vet man direkt att det är någon som har tagit den och inte vill lämna tillbaka den. Aja, nu får jag väl motvilligt skaffa den där iPhone 5 som jag verkligen inte vill ha. Jag hade hellre haft den där större, Samsung tror jag att det är. Någon som har den? Bra, dålig? Här är föresten lite bilder från middagen på Kåken igår, jag lånade dem av Kristin.

drinks

miniburgers

dessert

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry