Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

-My favorite scent-

Update: Nu behöver jag visst inte åka ända till Miami för att få tag i Victoria’s Secret-produkter. De ska nämligen öppna butik på Arlanda här i Stockholm! Hysteri råder, åtminstone i mitt Facebook-feed där alla tjejer yttrar glädjerop (i text såklart) och killar som stör sig på att vi är så lyckliga. ”Man har ju kunnat beställa på nätet i flera år?” Aja, själv tycker jag det är lite tråkigt, jag gillar affärer som bara finns utomlands, det är en speciell känsla när något är lite mer oåtkomligt. Men det kanske bara är jag som tycker det?

Det är inte många andra body lotions som har haft en chans sedan jag började använda Victoria’s Secrets i tonåren. Mina favoritdofter har dock varierat, ett bra tag var det kokos men nu är det helt klart Mango Temptation. Har ni någon favorit? Jag funderar nämligen på att köpa ett par extra när jag är i Miami och lotta ut här i bloggen.

victoria's secret body lotion

victoria's secret body lotion

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry