Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

-My favorite scent-

Update: Nu behöver jag visst inte åka ända till Miami för att få tag i Victoria’s Secret-produkter. De ska nämligen öppna butik på Arlanda här i Stockholm! Hysteri råder, åtminstone i mitt Facebook-feed där alla tjejer yttrar glädjerop (i text såklart) och killar som stör sig på att vi är så lyckliga. ”Man har ju kunnat beställa på nätet i flera år?” Aja, själv tycker jag det är lite tråkigt, jag gillar affärer som bara finns utomlands, det är en speciell känsla när något är lite mer oåtkomligt. Men det kanske bara är jag som tycker det?

Det är inte många andra body lotions som har haft en chans sedan jag började använda Victoria’s Secrets i tonåren. Mina favoritdofter har dock varierat, ett bra tag var det kokos men nu är det helt klart Mango Temptation. Har ni någon favorit? Jag funderar nämligen på att köpa ett par extra när jag är i Miami och lotta ut här i bloggen.

victoria's secret body lotion

victoria's secret body lotion

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind