Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Boy, I’m tired

Jag och Charlie har varit hos veterinären idag och hon är nu nästan helt återställd. Jag började gråta lite när vi gick in på Djursjukhuset idag när jag tänkte på vad vi har gått igenom men också av lycka för att det har gått så bra. Själv är jag inte riktigt återställd från min förkylning dock och måste ta en nap mitt på dagen för att orka vara igång. Just vad det är dags för nu, en nap alltså, i kväll ska jag äta middag med tjejerna!

linn herbertsson

linn herbertsson

Tröja och benvärmare från Kapp Ahl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry