Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Våfflor och varm choklad

Jag satte inte klockan idag vilket resulterade i att jag vaknade först klockan ett. Inte så konstigt å andra sidan då kvällen blev rätt lång igår. Vi hade jättetrevligt hemma hos Amelie(som fyller år idag, Grattis min sköna) och sedan fortsatte vi ut. Tack vare att jag tog det lugnt med drinkarna mår jag prima idag. Jag har gått en promenad, handlat och nu håller jag på och lagar våfflor åt min kärlek på ett recept som min farmor gjorde, världens godaste våfflor! Och så ska jag göra min nya hang up, varm choklad med grädde!

varm choklad

Magisk varm choklad på Non Solo Bar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind