Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Våfflor och varm choklad

Jag satte inte klockan idag vilket resulterade i att jag vaknade först klockan ett. Inte så konstigt å andra sidan då kvällen blev rätt lång igår. Vi hade jättetrevligt hemma hos Amelie(som fyller år idag, Grattis min sköna) och sedan fortsatte vi ut. Tack vare att jag tog det lugnt med drinkarna mår jag prima idag. Jag har gått en promenad, handlat och nu håller jag på och lagar våfflor åt min kärlek på ett recept som min farmor gjorde, världens godaste våfflor! Och så ska jag göra min nya hang up, varm choklad med grädde!

varm choklad

Magisk varm choklad på Non Solo Bar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry