Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min lilla familj

Nu var det visst min pojkväns tur för idag ligger han hemma med feber och Charlie som inte direkt är världens piggaste hund har inte något emot att göra honom sällskap. Och jag som har så mycket att göra idag att jag inte ens hann ta mig till kontoret jobbar hemifrån osminkad i mjukiskläder. Det är så mysigt att ta små micropauser i arbetet och gå in och pussa på mina älsklingar! Det känns verkligen som min lilla familj och jag har tänkt en hel del på det sedan jag träffade min kille. Att det handlar inte så mycket om åldern när man är redo att binda sig, det handlar om personen man är tillsammans med. I mitt förra förhållande vågade jag inte ens införskaffa en gemensam inredningspryl utan att tänka på hur jobbigt det skulle bli att dela upp saker om vi gjorde slut. Jag hade fortfarande en rädsla för att binda mig och trots det fick jag för mig att den gången, då var det på riktigt. Den här gången är jag inte rädd för någonting! Och det är precis så här kärlek ska vara, okomplicerat men så underbart på samma gång. Förr var jag livrädd för ordet okomplicerat, då visste jag inte att man kunde vara dödskär i någon man hade det så bra tillsammans med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry