Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinnaren i tävlingen, Plattång från ghd

Vinnaren i tävlingen heter Amanda! Grattis till dig, maila mig din adress på linn@tidningskungen.se så ser jag till att du får hem plattången. Amandas motivering löd(jag beklagar verkligen och hoppas att du är på bättringsvägen!):

Hej Linn! Förra våren fick jag denguefeber när jag jobbade som volontär på en ö i Indonesien, en tropisksjukdom som sprids via myggor och är den vanligaste orsaken till att små barn i Asien dör. För mig resulterade sjukdomen i att jag fick åka hem efter 6 dygn på sjukhus, när jag fortfarande hade halva tiden kvar att jobba. Jag mådde bra när jag kom hem om än dock lite trött och medtagen, men efter någon månad hemma började håret falla av. Jag kunde dra handen genom håret och stora tussar följde med. Detta visade sig vara en vanlig följd av denguefeber och finns inget att göra åt. Nu, drygt ett år senare är mitt hår påväg tillbaka, långt ifrån tjockt och fint som förut men iaf på gång! Jag har tagit vitaminer och köpt shampon och inpackningar som ska hjälpa det att återhämta sig på ett skonsamt sätt. Egentligen är det bara en plattång som är snäll mot håret som saknas, jag har hört så mycket positivt om ghds produkter att jag gärna vill testa! Kram Amanda

ghd plattång

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind