Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens kommentar, Venedig

Hej Linn! Jag och min kille har tänkt åka till venedig senare i vår, har du några bra tips på hotell, restauranger och liknande?

Hej! Jag älskar ju Venedig! Jag var där när jag var riktigt liten och nu senast med min kille i somras. Det är en stad med väldigt mycket turister och priser därefter. Många restauranger räknar antagligen med att man bara är där en gång i livet för maten håller en ganska låg kvalitet och de flesta ställena skulle jag aldrig gå tillbaka till. Dessvärre memorerade jag inte namnet på någon av restaurangerna vi var på men vi strosade runt(Venedig centrum är ganska litet) och kikade på folket som satt på uteserveringarna och på menyn när vi bestämde oss för var vi skulle äta. Vill du ha riktigt bra service och mat i Venedig så får du betala ganska mycket och jag lovar att det är värt det, annars är risken att maten inte smakar någonting!

Vi bodde på ett ganska enkelt men också väldigt gulligt hotell mitt i smeten nära San Marco-platsen. Vi bokade det via Hotels.com och det hette Hotel Gorizia a la Valigia. Mitt absolut bästa tips när man är i Venedig är att promenera mycket, då kommer ni se allt! Det är så mysigt att gå en bit från centrum och promenera längst smala gator och kanaler. Även om det är världens turistfälla så hade jag tagit en gondol-tur, det måste man göra. Jag har för mig att 30-45 minuter kostade 800 kr för två om man vill ha en privat gondol. Köp gärna en liten guidebok så att ni kan läsa om den fantastiska historien bakom alla vackra byggnader och broar. Jag gav min kille ett hänglås med våra namn på till Alla Hjärtansdag förra året och det låste vi fast på en bro nära San Marco-platsen och slängde nyckeln i kanalen. Och jag som alltid påstår att jag inte är romantisk av mig, haha! Jag önskar dig och din kille en underbar resa!

venedig

venedig

dagens outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind