Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Adventskalender Tävling, Lucka 19

adventskalender blogg

För att vara med i dagens adventskalender-tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar kort(eller långt) om varför du ska vinna. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen, så kommer det gå till här i bloggen ända fram till den 24 dec! Glöm inte att lämna din e-postadress i rutan där det står ”e-post”, där är det bara jag som kan se den. Vi kontaktar sedan vinnaren vi väljer ut per mail högst ett par dagar senare. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna! Lycka till!

Vinnaren heter Conny: OXXO Design är något min fru talat länge om, hon älskar märket. Rosa är en färg hon är väldigt förtjust i, och hon klär underbart fint i det. Nu hinner ju inte denna vinst fram till jul – men det bästa är att hon fyller år 6 januari så detta vore en underbar födelsedagspresent till henne! Skulle vilja ge henne dom som tack för att hon är den hon är. Att hon orkar! Hon fixar och donar med barn och hem varje dag när jag jobbar, och då har hon tre barn hemma (två i skolan och tre hemma). Maten är alltid klar när jag kommer hem. Hemmet är alltid städat innan sängdags. Men hon finns också där för både mig och barnen, vem som än behöver prata så finns hon där. Men hon för för lite uppskattning och uppvaktning, helt klart. Många gånger undrar jag vad jag håller på med, varför jag inte stannar för att köpa blommor. Men det har inte funnits utrymme för det helt enkelt. Nu ser jag min chans att få uppvakta henne lite extra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand