Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Adventskalender Tävling, Lucka 17

adventskalender blogg

För att vara med i dagens adventskalender-tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar kort(eller långt) om varför du ska vinna. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen, så kommer det gå till här i bloggen ända fram till den 24 dec! Glöm inte att lämna din e-postadress i rutan där det står ”e-post”, där är det bara jag som kan se den. Vi kontaktar sedan vinnaren vi väljer ut per mail högst ett par dagar senare. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna! Lycka till!

Vinnaren heter Amy Nilsson: Hej Linn! Om jag vann detta armband så skulle jag utan tvekan ge det till min älskade mamma. Hon är en människa som ALDRIG någonsin unnar sig något åt sig själv. Alltid så ska allt annat gå före henne själv. Jag kan inte ens minnas sist hon la ner en krona på något som hon faktiskt gillar åt sig själv. Så har det varit under hela min uppväxt. Senast så märkte jag och min syster att hon gått och kollat på en kavaj på zara och flera gånger sagt ”men wow vad fin!!” så jag och min syster la ner 350 kr var (fattiga studenter haha) och köpte den! Vi var knte säkra på storleken så vi lämnade kvittot med. Och mamma blev så glad atthon började gråta. Det gjorde så ont att se på något sätt. Hur som helst, ett par dagar senare när vi ska på middag med familjen så säger min syster: men mamma ska du inte ha på dig din nya kavaj? Och då säger hon att hon lämnat tillbaka den för att hon behövde pengarna för att betala min systers tandläkar räkning på 1800 kr. Hon såg så ledsen ut, FÖR VÅR SKULL !! Detta är så typiskt min mamma. Därför, om jag vann detta armband, som faktiskt är helt i hennes stil då hon gillar sådana kvinnliga klassiska armband, så skulle jag ge det till mamma, och då kan hon INTE lämna tillbaka det heller, det är det bästa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand