Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My Make Up, Day Time

Jag får mycket frågor om vad jag använder för smink och så här ser det ut till vardags. Min bas lägger jag med I.d Bare Minerals i färgen Medium Beige fast med en borste från Idun Minerals då jag tycker den är mycket bättre! Rouge och ögonskugga från Elizabeth Arden(se här, klick! för närbild), concealer från Une, mascara L’oréal(för tillfället, jag byter ofta märke på min mascara), ögonpenna från Yves Rocher i färgen Ljusbrun. Till min concealer använder jag en pensel som jag köpte på Sephora i New York som jag även använder till min foundation när jag sminkar mig inför fest. Om ni har fler frågor angående smink kan ni ställa dem under det här inlägget så svarar jag där också!

smink tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand