Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My Make Up, Day Time

Jag får mycket frågor om vad jag använder för smink och så här ser det ut till vardags. Min bas lägger jag med I.d Bare Minerals i färgen Medium Beige fast med en borste från Idun Minerals då jag tycker den är mycket bättre! Rouge och ögonskugga från Elizabeth Arden(se här, klick! för närbild), concealer från Une, mascara L’oréal(för tillfället, jag byter ofta märke på min mascara), ögonpenna från Yves Rocher i färgen Ljusbrun. Till min concealer använder jag en pensel som jag köpte på Sephora i New York som jag även använder till min foundation när jag sminkar mig inför fest. Om ni har fler frågor angående smink kan ni ställa dem under det här inlägget så svarar jag där också!

smink tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind