Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ny header på G!

Mamma är här, vi har ätit tacos och myser nu i soffan framför en brasa. Jag ska jobba lite och förbereda för killens födelsedag i morgon. Just nu sitter jag och pillar med min nya header! När jag började blogga för fyra år sedan var det andra som hjälpte mig med min header, men det blev antingen inte som jag ville ha det eller så blev det en massa extra jobb då jag skulle förklara i detalj efteråt så att vi kunde göra ändringar. Nu börjar jag känna mig riktigt säker på Photoshop och så här långt(se nedan) har jag kommit nu. Jag funderar på att slänga in en bild till, ni kommer nog få hjälpa mig att välja sen. Men jag har fått lite klagomål på att min nuvarande header är lite ”deppig” och den här tycker jag är mycket trevligare. Däremot är det mycket småpill kvar innan den är klar…

header

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind