Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Crazy day…

Vilken galen dag! Jag har tagit hand om min lilla hund och när min kille tog över tog det mig en timme att ta mig till ett möte som i vanliga fall hade tagit 5-10 min. Det är snökaos i Stockholm(men jag ville ju ha vinterlandskap så jag ska inte klaga)! Mötet gick i alla fall bra. Mamma skulle komma upp med tåget i kväll men det är inställt så hon kommer i morgon. Det sket sig alltså med morgondagens hundvakt och jag ska lyckas gå på ett väldigt viktigt morgonmöte samt att vi har 6 timmar obligatorisk lektion i skolan. Jag tror vi ska lyckas pussla ihop det men varje dag är en utmaning för tillfället. Å andra sidan jobbar jag dubbelt så fort under press så det ska nog gå. Till er besvikelse har jag inte hunnit knäppa några fler bilder idag än den här på min julfika, haha, bad bloger!

lussebullar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand