Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Crazy day…

Vilken galen dag! Jag har tagit hand om min lilla hund och när min kille tog över tog det mig en timme att ta mig till ett möte som i vanliga fall hade tagit 5-10 min. Det är snökaos i Stockholm(men jag ville ju ha vinterlandskap så jag ska inte klaga)! Mötet gick i alla fall bra. Mamma skulle komma upp med tåget i kväll men det är inställt så hon kommer i morgon. Det sket sig alltså med morgondagens hundvakt och jag ska lyckas gå på ett väldigt viktigt morgonmöte samt att vi har 6 timmar obligatorisk lektion i skolan. Jag tror vi ska lyckas pussla ihop det men varje dag är en utmaning för tillfället. Å andra sidan jobbar jag dubbelt så fort under press så det ska nog gå. Till er besvikelse har jag inte hunnit knäppa några fler bilder idag än den här på min julfika, haha, bad bloger!

lussebullar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind