Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Förtvivlan…

Charlie var som sagt på Djursjukhuset i Djursholm över natten fredag-lördag. Igår fick vi åka dit och hämta henne och har fått ytterligare en tid på tisdag. Symptomen är att höger framtass viks inåt och verkar förlamad. Hennes bakben hänger inte riktigt med heller och det är främst höger där också. Hon gör sina behov, äter och dricker med hjälp från oss. I morse började hon däremot skela på vänster öga, vi ringde till sjukhuset men de sa att vi ska avvakta tills vi ska till neurologen på tisdag. Jag har fått börja maila lärare i skolan då jag kommer missa en hel del obligatoriskt men jag kan inte lämna min älskade hunds sida. Vi kommer göra allt i vår makt för att hon ska bli bättre, det här är något av det värsta som hänt mig och den här perioden i mitt liv(med mammas sjukdom och nu det här) är nog den svåraste hittills. Jag undrar så klart om någon känner igen symptomen eller har varit med om något liknande med sin hund? All hjälp är värdefull! Veterinären misstänker allt från diskbråck till infarkt…

chihuahua

charlie mitt hjärta

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind