Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det är viktigt med mål, här har ni mina…

– 3-4 träningspass i veckan plus minst en lång promenad(vilket jag redan har lyckats med i ett par veckor nu). Jag tror(precis som min fina vän Nanna sa) att den fysiska hälsan påverkar den psykiska hälsan mycket mer än vi tror.

– Att sakta men säkert byta ut alla livsmedel vi har i hemmet till ekologiska(vi har börjat med alla mjölkprodukter)

– Börja äta bättre och nyttigare, för tillfället är jag riktigt sockerberoende kan jag tala om och jag vill helst av allt utesluta allt socker från min kost(detta gäller även för min mamma och vi kan klara det tillsammans, hon är redan jätteduktig. Mamma kommer även gå på en strikt LCHF-diet då det har visat sig vara positivt när man behandlas mot cancer). Cancerceller trivs i en söt miljö och naturligtvis har jag fått en fruktansvärd cancernojja efter allt som har hänt med mamma.

Vit månad hela oktober, det har gått väldigt bra hitintills(jag och killen kör tillsammans, det blir lättare så). För sällskaps skull kan jag tänka mig att ta ett glas vin eller en drink någon gång under månaden.

– Jag vill byta ut alla skönhetsprodukter(framförallt shampoo, balsam och krämer) till sådana utan kemikalier och farliga ämnen. Det är ganska sjukt att vi varje dag utsätter vår kropp för gifter men att det anses vara ok bara för att det är gifter i små mängder.

Och det svåraste av allt, trots att jag sov som en prinsessa i natt, vaknade utan huvudvärk, körde ett 1-timmespass på gymmet och är på riktigt bra humör idag så kommer jag isolera mig här hemma både idag och i morgon. För en gångs skull ska jag lyssna på min doktor och verkligen varva ner, det passar även bra för då kan jag fokusera på mina studier de här dagarna.

– Mitt motto framöver kommer vara att ”Allt ont för något gott med sig”. Jag väljer att se mina motgångar som något positivt, och trots att detta har hänt min mamma så öppnar det åtminstone upp mina ögon och jag hoppas att jag kan finnas till för andra där ute som går genom en liknande period i sitt liv.

– Och just det, jag höll medvetet på att förtränga det, haha. Jag ska kolla upp olika alternativ för att gå och prata med en terapeut, åtminstone ett par gånger i alla fall. Tack för all pepp och era tips! Jag vill även klargöra att jag inte tycker det är fult att gå i terapi, jag är bara skeptisk till om det kommer hjälpa mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind