Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Down on my knees, beggin’ baby please…

Det är sällan jag uttrycker min frustration här i bloggen, främst för att jag sällan är särskilt frustrerad, men nu är jag det! Det har varit en oerhört lugn dag, jag är yr i huvudet av mina tabletter och har på så sätt inte särskilt mycket att säga till om när det kommer till mitt liv. Det liv jag så gärna vill vara där ute och leva, men som min egna kropp hindrar mig från. Jag mår bättre idag däremot, jag slapp huvudvärken när jag vaknade men den har påmint mig ett par gånger om att den fortfarande finns där bak någonstans och lurar. Idag gör jag bara det jag absolut måste, och mitt absoluta måste är att infinna mig på en obligatorisk lektion i skolan. Sedan ska jag åka hem och plugga lite, egentligen ska jag på ett jätteroligt event i kväll men nu kommer jag lyssna till min kropp, den får bestämma själv om den orkar eller inte och jag tror mest på det sistnämnda. Tusen tack för alla era kommentarer, spänningshuvudvärk är visst inte så ovanligt som jag trodde. Däremot känner jag mig faktiskt inte särskilt stressad, något som dock kom tillbaka med huvudvärken är min totala ångest för det som händer med min mamma. Jag antar att det är min undanträngda ångest som gör sig påmind med huvudvärken för jag har gråtit över mammas sjukdom flera gånger det senaste dygnet. Ska jag fortsätta ”leva mitt liv” så antar jag att jag måste komma i kontakt med alla mina känslor inför hennes cancer, all förtvivlan och alla känslor av att jag inte kan påverka det. Det kan hända att jag kommer behöva hjälp med det. Aldrig innan har jag ”gått och pratat med någon utomstående”, det tar verkligen emot att göra det den här gången också. Varje dag får jag höra att jag borde ta tag i det så jag får väl göra det, tipsa gärna om var ni har vänt er(framförallt i Stockholm) när ni har varit anhörig till någon som har cancer. Nu ska jag återgå till att göra det jag är absolut sämst på, vilket är att ta det lugnt, suck!

osminkad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry