Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New camera!

Vilken bra start på den här dagen(som jag för övrigt ska ägna största delen av till tentaplugg) då jag precis beställde en sprillans ny Canon G1X kamera. Jag har läst flera recensioner nu i helgen och det verkar vara det närmsta man kan komma en systemkamera men som fortfarande är en kompaktkamera och där man slipper byta objektiv. Den har även en blixt som åker upp när man vill ta bilder med blixt och jag älskar retro-känslan. Min gamla kamera(en Canon G12) som jag älskade så mycket råkade ut för ett litet missöde i helgen. För ett par år sedan hade jag mått jättedåligt över det men när det hände tänkte jag bara ”Vad betyder egentligen materiella ting, det är inget man ska gå runt och ha ångest över. Det här hände säkert av en anledning.” Och det gjorde det kanske för nu kommer jag ju snart ha en ny och mycket bättre kamera. Usch, jag har nästan blivit lite för flummig, men efter det som har hänt med mamma har jag verkligen fått perspektiv på livet och vad det är som verkligen betyder något. Jag var ju inne på att köpa en systemkamera ett tag men alla avrådde mig då man sällan tar den med sig. Ska bli kul att se vad jag tycker om den nya och jag lovar att hålla er uppdaterade. Den levereras om 1-2 dagar så tills dess får ni stå ut med lite sämre kvalitet(iPhone-kvalitet) på bilderna!

canon g1x

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry