Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

glömde Charlie i affären, Fettisdagen och feber?

Haha, alltså jag har haft världens konstigaste dygn!

Det började redan igår eftermiddags när jag GLÖMDE Charlie på 7eleven. Vi bor som tur är mitt över gatan från 7eleven och när jag stod och skulle knappa in vår portkod kom jag på det, hoppade till av ren chock och sprang rakt ut i gatan och hittade henne 20 sekunder senare. Charlie var dock hur nöjd som helst och hade inte märkt att jag gått rakt förbi henne i dörren och lämnat henne ensam. Jag binder nämligen henne alltid inne på 7eleven så hon gick nöjt omkring och slickade upp brödsmulor runt borden, haha.

Jag trodde aldrig att jag skulle erkänna det för någon men redan igår kväll hade jag så dåligt samvete så jag berättade det för Mattias, han tittade med en riktigt besviken blick på mig så att jag fick skämmas lite och sedan låg vi och pussade på Charlie och hade sådana skuldkänslor när vi tänkte på vad som hade kunnat hända om någon hade tagit henne. Lite löjligt kanske men jag vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt henne något! Hur klarar ni det, ni som har barn undrar jag?

På kvällen kom som sagt Sandra över och vid midnatt somnade hon som en lite gris i soffan bredvid mig men själv kunde jag verkligen inte sova. Jag brukar kunna sova varsomhelst och har aldrig problem att somna på kvällen men låg klarvaken till två-tre på natten. Jag började t.o.m. googla om det var fullmåne för jag har några vänner som aldrig kan sova då, men icke!

Och i morse fortsatte mitt oflyt! Jag kunde inte fota den outfit jag hade tänkt för den hängde fortfarande alldeles dyngsur i tvättstugan, jag glömde Charlies lunch hemma, hade inte med mig kameran när jag och Matilda skulle fota (som tur var hade hon av en händelse med sig sin nya) och började må jättedåligt när vi väl sågs på kontoret och skulle fika och ta lite bilder.

Det kanske inte låter så farligt men jag har aldrig sådana här dagar, jag brukar alltid ha förberett allting in i minsta detalj och jag glömmer sällan något, framförallt inte min hund i mataffären, det har ALDRIG hänt. Haha! Som tur är jobbar jag tillsammans med världens gulligaste tjej som hade köpt med sig semlor åt oss, jag hade inte haft en tanke på att det är Fettisdagen idag innan hon kom med sitt söta lilla paket från Gateau med två semlor i.

Så eftersom vi hade riktigt otur med vädret också (det snöregnade ute) så knäppte vi bara av några bilder på kontoret och sedan fikade vi med våra semlor och satte oss och fixade med annat jobb på datorerna. Jag mådde sämre och sämre och det var riktigt dåligt ljus på kontoret så det blev inga outfit-bilder idag helt enkelt, men så kan det gå!

Efter lunch skulle jag hem och ta emot ett bud och då kände jag mig nästan febrig så när budet hade kommit la jag mig och sov en timme och vaknade nu och mår bra igen. Så skumt, jag hoppas verkligen inte att Mattias har smittat mig för han har haft feber fram och tillbaka i två veckor nu, det vore så segt, samtidigt som det hade varit en bra förklaring till varför jag har varit så tankspridd hela dagen.

Ja, det var mitt dygn det, det konstigaste på länge och jag hoppas att ni har haft en härligare Fettisdag än jag?Har ni ätit några semlor än? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh lilla Charlie!
  Stark av dig att berätta det! Även om ditt ”glömmande” kanske inte var så farligt 🙂
  Jag bara kände att jag måste fråga om du har hört att det stjäls många hundar som sitter kopplade?
  Nu verkar det ju som att du kopplar i affären och har uppsikt, men jag har en bekant som har en Yorkshire, och dom har blivit ”varnade” för att det är så mycket stölder av just små hundar….
  Såå tröttsamt att det ska behöva vara så. (vill inte skrämma, mest varna)
  KRAM

  Linda 2018-02-14 21:20:32
  Svara
 • Min kompis glömde sin hund utanför en mataffär i 2 timmar! På vintern! I och för sig en redig Golden Retriever, men vovven var inte nöjd när matte kom springande tillbaka… Apropå att få dåligt samvete för sina barn – så länge man gör så gott man kan så känns det okej! Fast jag skickade ner min dotter i en pulkabacke en gång, rätt in i ett staket så att hon stukade foten… Det var/är ångest!

  Tinnie 2018-02-14 11:51:40
  Svara
 • Påminner mig om att jag faktiskt glömt min hund utanför mitt jobb en gång. Jag gick in, stängde dörren och satte mig för att jobba. Efter 10 minuter kommer jag på att något saknas. Som tur var står han snällt utanför och väntar och undrar var matte tog vägen. Blir också alldeles kallsvettig när jag tänker på vad som kunde hänt. Så du är med andra ord inte ensam.
  Ha nu en riktigt fin dag!

  Tina 2018-02-14 08:53:51
  Svara
 • Svårt att erkänna, men jag klämde 1 1/2 semla idag…de var så otroligt goda och jag äter väldigt sällan fikabröd el socker öht annars, så jag antar jag behövde ”mätta behovet”, gott var det iaf:) Läskigt det är när man glömmer saker om man annars är en sån person som brukar ha järnkoll, för mig händer det oftast vid PMS, el om jag har väldigt mycket i huvudet och är superkoncentrerad på dessa saker, då både glömmer jag, blir klumpig och kan tex. gå ut i gatan utan att se mig för osv. Hoppas du slipper bli sjuk & febrig nu!

  LN 2018-02-14 01:43:33
  Svara
 • Haha min pappa glömde mig på postkontoret en gång när jag var liten och det får väl nästan klassas som ännu värre 🙂 tack för en bra blogg!

  Eva 2018-02-13 21:53:04
  Svara
 • Haha vad knasigt kaosigt!
  Vet du jag kunde inte heller sova igår?! Så frustrerande! Skulle upp tidigt och var trött, men icke…

  Mikaela 2018-02-13 20:40:13
  Svara
 • Jag kunde inte heller sova inatt, funderade med på om det var fullmåne men då var det alltså inte det 😂

  Sara 2018-02-13 18:40:57
  Svara
 • Som det blir ibland. Nej, ingen semla för min del idag. Åt en i lördags från Valhallabageriet efter skidåkning på Gärdet. Det får räcka för iår.

  pilla 2018-02-13 17:44:43 http://utochspring.com
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind