Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ett lyckohopp och dags att åka hemåt

Hej favoriter!

Ja, så här glad och lycklig har jag varit de här dagarna i snön och jag vill knappt åka hem alltså! Det är tur att jag har så mycket roligt jobb att se fram emot och jag har verkligen saknat kontoret och alla tjejerna, det ska bli magiskt med första kontorsdagen på året i morgon.

Jag gillar ju att leva ett aktivt liv och skidåkning är verkligen något jag älskar även om det alltid tar emot lite i början. Ni som har följt med här i bloggen i några år vet att jag drog av korsbandsfästet i Åre och det var en ganska traumatisk upplevelse och en läskig händelse.

Jag stod på ett par skidor första gången när jag var 15 år och första gången jag lärde mig att åka på riktigt så var jag 22 år gammal, jag hann åka i fyra-fem dagar och det var sista dagen innan vi skulle åka hem som jag skadade mitt knä. Ganska dålig start på min karriär som skidåkare eller vad säger ni? Å andra sidan så är jag ju en sådan där jäkel som vägrar att ge upp och är jag rädd för något så försöker jag utmana mina rädslor så att de ska gå över.

Det har dock blivit alldeles för få skidsemestrar för min del och med alldeles för långa mellanrum mellan varje gång men på varje resa har jag kört skidlärare och trots dödsångesten jag känner inför första åket så kommer jag alltid igång och älskar det efter bara några åk igen.

Den här semestern har jag dessutom fått prova på längdskidor ordentligt och det är verkligen en nyfunnen favorit! Vi har åkt på helt magiska turer och jag mår så bra i kroppen efter fyra dagars konstant aktivitet och träning. Tänk så hade man haft ett längdskidspår precis utanför dörren hemma. Magiskt ju!

Nu har vi ett par timmar kvar i bilen innan vi går genom dörren till lägenheten hemma i Stockholm och det ska bli ganska mysigt faktiskt. Nu är det tillbaka till vardag och rutiner som gäller!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Blir så sugen att åka upp till snön och åka skidor när jag ser bilden!

  Josefine 2018-01-12 08:08:26 https://daystyle.se/
  Svara
 • Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.

  Kristin 2018-01-11 21:00:14 http://nouw.com/kristinis
  Svara
 • Det finns faktiskt längdspår om du bara vill åka i Sthlm. Både i Täby, på Stadion och Kristinebergs IP. Jättefina spår allihop.

  pilla 2018-01-11 17:03:58 http://utochspring.com
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind