Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

endast fem biljetter kvar till min influencer marketing-föreläsning

Hej vänner!

Idag har varit en helt fantastisk dag! Solen skiner och jag och Charlie har precis kommit tillbaka från en lång promenad i skogen eftersom jag jobbar från landet idag. Min förkylning sitter kvar men den till trots så känner jag mig så lycklig och glad, jag ser ljuset i tunneln, haha, för nu känns det äntligen som att den börjar ge med sig.

Jag har finslipat min influencer marketing-presentation som sitter som den ska och nu känner jag mig riktigt redo inför i morgon och det finns bara fem biljetter kvar till mitt event, jag är så glad och tacksam för att intresset har varit så stort. Om ni inte har haffat en biljett ännu men vill komma så hittar ni all information här (klick!).

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Var kommer din fina tröja från? 😍

  ELinor 2017-10-12 20:50:54
  Svara
 • Lycka till nu Linn!
  Hälsningar,
  Lena Sunden

  Lena Sunden 2017-10-12 17:43:32
  Svara
 • Hej!
  Vart kommer den fina toppen ifrån?:)

  Lisa 2017-10-11 14:32:45
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson