Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

frukost på kontoret med min älskling

God morgon torsdag!

Jag var på kontoret vid åtta men gick upp redan vid sex. Jag misstänker att det är omställningen från Hong Kong som gör att jag klarar av att gå upp så tidigt och ändå vara människa. I vanliga fall går min gräns vid halv sju på morgonen, går jag upp innan dess så blir jag aldrig riktigt människa.

Jag får ofta frågan om vi inte är sugna på att flytta ut till vårt lantställe eftersom det ändå ligger så nära Stockholm. Och visst är det mysigt att pendla nu när vi renoverar lägenheten men hjälp vad mycket tid som försvinner åt att sitta i bilen. Jag är så bortskämd med att ha kontoret fem minuters promenad hemifrån och hade jag bott ute på landet så hade jag fått välja bort t.ex. min morgonyoga och istället sitta i bilen en timme (det tar 45 min i vanliga fall men runt 60 minuter med köer) och även en timme på eftermiddagen när vi ska hem.

Det är dessutom ett litet pussel då både jag och Mattias ofta har jobbrelaterade middagar eller event kvällstid som i kväll t.ex. när vi båda ska iväg på middag. Idag blir det jag som får vara nykter så att vi får med bilen ut till landet och då uppskattar man helt plötsligt bekvämligheten med att ha en lägenhet i stan lite extra mycket. Får jag välja så kommer vi nog alltid ha en lägenhet i stan och ett lantställe istället för att bara bo i hus men man ska aldrig säga aldrig, jag ändrar mig angående liknande saker hela tiden så det är inte omöjligt att jag tänker om i framtiden även gällande detta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det är trist med långa bilköer!

    JUNITJEJ 2017-09-23 19:04:11 http://www.junitjejen.se
    Svara
  • Jag älskar också att bo i stan, så förstår dig till fullo. Är uppvuxen i Sollentuna och även om det bara tar 11 min till centralen med pendeln (eller gjorde, tror det kanske tar lite längre nu med nya tunneln?) så är det en sån stor skillnad i frihet. Att kunna gå överallt, eller ta bussen om man är trött är så underbart. Alla små småbutiker som ligger på vägen är så mysiga och jag bara genuint älskar det. Mina systrar bor kvar i norrförort och förstår mig inte alls, de har bil och kör dit de vill. Men för mig är inte bil frihet. Att ha en liten lägenhet i stan och ett landställe man kan bo ut sig på vid behov låter perfekt!

    Helena 2017-09-21 09:40:51
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind