Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PANDORA X LINN HERBERTSSON Kom och träffa mig i butiken på torsdag!

inlägget innehåller reklam för Pandora

God kväll favoriter! 

Det är fullt ös den här veckan, jag är ju i Hong Kong hela nästa vecka så jag jobbar även kvällar för att jobba ikapp. Och det bästa av allt är att jag har ett event tillsammans med Pandora nu på torsdag kväll (7/9) och ni är välkomna! Vi kommer hålla till i deras flaggskeppsbutik på Drottninggatan 59 här i Stockholm mellan 18.00-19.30 och osar gör ni till bästa evangeline.cartiers@metro.se.

Kom och häng med mig, snacka lite skit och kika in deras magiska utbud och alla nyheter från deras kampanj DOSeeTheWonderful. Jag var nere i butiken igår och valde ut mina favoritsmycken som jag ska ha på mig på eventet på torsdag och de har så mycket fint. Vi bjuder på bubbel, snittar och grymma erbjudanden!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind