Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

röd klänning med vita prickar

klänning H&M // sandaler Hermes 

Jag hade lite panik innan semestern, ni vet när det känns som man inte har ett enda plagg i garderoben som man vill ha med sig och samma dag som pappa kom till Stockholm och vi hämtade honom i stan så sprang jag in en snabbis på både Gina Tricot och H&M. På H&M hittade jag den här supersöta röda klänningen med vita prickar som jag har använt både en och två gånger under semestern.

Jag kommer sakna att springa runt med bara ben i korta klänningar och playsuits. Hemma i skärgården är det alldeles för kallt på kvällarna så där blir det mestadels jeans och stickad tjocktröja men jag håller tummarna för en sista värmebölja nu i augusti innan sommaren är över så att jag kan få använda lite mer av min sommargarderob i ett par veckor till.

Idag är det sista dagen tillsammans med Lina och Oscar för de flyger hem i morgon så då är det bara vi, Stina och Kristian kvar tills på söndag när vi åker hem. Det kommer bli så tomt utan dem men de ska hänga i skärgården i två veckor när de kommer hem så det kommer bli mer häng nästa vecka så fort vi är hemma igen.

På schemat idag står det lunch i Soller, jag har inte varit där sedan vi var här på Mallorca för Maria och Maximes bröllop för två år sedan, det ska nästan bli lite känslosamt att åka dit igen, det var en helt fantastisk vecka när vi hyrde hus tillsammans med alla våra vänner i Soller och Marias och Maximes bröllopsdag i Deia är än idag den finaste dagen i mitt liv hittills.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind