Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

gul jumpsuit och nya kilklackar

innehåller annonslänkar – jumpsuit Sabo Skirt här // kiklackar Valentino här // väska Louis Vuitton // solglasögon Celine här // örhängen H&M här 

Hej hjärtan! 

Jag har blivit helt hooked på gult den här semestern, som vanligt tar det ett tag för mig innan jag vänjer mig vid och hakar på en trend och precis så har det varit med gult för mig. Däremot föredrar jag en lite mer senapsgul nyans än den citrongula som många har nu. Det viktigaste för mig är att jag måste känna mig snygg och bekväm och nu när jag har fått en fin solbränna känner jag mig finare än någonsin i gult.

Halva veckan har gått på Mallorca och idag ska vi till en Beach Club som heter Mhares och ser superhärlig ut och i kväll äter vi middag på La Prada tillsammans. Jag kommer ha så många härliga restaurangtips och annat åt er efter den här veckan och det är verkligen på tiden att jag uppdaterar min Mallorca-guide så det ska jag göra när vi kommer hem nästa vecka.

Jag hoppas ni får en härlig onsdag, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind