Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

the golden hour och middag på Miss Clara

Hej hjärtan!

Jag var hemma ganska sent igår efter en jättemysig middag med L’OccitaneMiss Clara Terrassen där jag hade bästa Joanna och Carro till bordet. Vi fick lära oss hur man bäst fotograferar i motljus under the golden hour. The golden hour sker två gånger om dagen, ungefär en timme efter solens uppgång och en timme före solens nedgång.

Då slår ljuset nästan i sidled och kontrasten av skuggorna i bilden blir inte lika skarp som senare under dagen. Så fint och jag har lovat mig själv att fota mer under golden hour i sommar, det blir så magiskt ljus. Vi fick testa L’occitane’s nya doft Terre de Lumiére och kvällen försvann i ett nafs mellan jobb- och tjejsnack med bästa sällskapet.

Nu sitter jag på kontoret och slänger i mig en tonfisksallad till lunch samtidigt som jag pratar med er. Vi har fullt hus idag, underbart, Petra och Michaela kommer in efter lunch och det är ganska sällan vi lyckas vara här alla samtidigt. Det är ofta någon av oss som är ute på möten eller resande fot.

Idag är dessutom Daniel och alla våra säljare på Metro Mode här och hänger och i eftermiddag ska vi kika på en ny kontorslokal. Jag älskar vårt kontor, det enda problemet är att vi har våra fönster in mot innergården som är inbyggd så det är tak över.

Det gör att vi inte har något riktigt dagsljus som letar sig in till vårt rum så vi är på jakt efter något nytt och större. Tre bloggtjejer, varav en även är stylist, så växer man snabbt ur ett kontor på 15 kvadrat. Jag hoppas så på lokalen i eftermiddag, håll tummarna!

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, får man fråga vart din superfina skjorta är ifrån?

  Hedda 2017-05-11 11:06:16
  Svara
  • Svar på Heddas kommentar.

   Skjortan jag hade på mig kommer från Zara, jag köpte den förra veckan så den borde finnas i butik fortfarande. Kram

   Linn Herbertsson 2017-05-17 11:47:12
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind