Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bröllopsstyling och inspiration med Lyko

inlägget innehåller reklam för Lyko

Kommer ni ihåg inlägget med bilderna från inspelningen jag gjorde tillsammans med Lyko för några veckor sedan?

Nu är filmen klar och ni kan se den och en massa bröllopsinspiration hos Lyko här(klick!). Jag och bästa Momo gör en brow challenge där jag sminkar mitt ena ögonbryn och han det andra. Det var så kul och jag tar ju sällan bilder när jag inte har ifyllda ögonbryn så i filmen kan ni se hur de ser ut före och efter.

Förutom ögonbryn så fokuserade vi på styling inför den kommande bröllopssäsongen. Bästa Momo gör två frisyrer på mig som går riktigt fort att göra men som passar perfekt om man ska gå som gäst på ett bröllop. I filmen här nedan ser ni exakt hur Momo gör, den första hästsvansen är också anpassad för att man senare mot kvällen enkelt ska kunna sätta upp den i en knut om man blir varm.

Jag som sällan själv gör uppsättningar (ni som följer bloggen vet ju att jag typ alltid har utsläppt hår) fick så mycket inspiration och funderar på att köra hästsvansen till en klänning som är djup i ryggen som jag ska ha på ett bröllop senare i sommar.

Vilken uppsättning är er favorit?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind