Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt gucciskärp

gucciskärp storlek

skärp Gucci double G buckle här (affiliatelänk)

Hej på er!

Hur mår ni idag? Jag ska kila iväg till kontoret nu och vid tio ska jag möta upp Matilda och fota lite. Jag får så många frågor om mitt Gucci-skärp så jag tänkte att vi tar det en gång för alla. Jag har storlek 32 (inches) i mitt, jag köpte det i Paris och i storlekarna som Gucci anger på hemsidan så är det storlek 80.

Som ni säkert har sett på mina bilder så använder jag det både när jag har byxor som sitter över höften som här ovan men också i midjan. Jag köpte en storlek större så att det passar på höfterna och sedan gjorde jag två extra hål med en vanlig håltång som man t.ex. kan köpa på Clas Ohlson här. På så sätt kan jag ha skärpet mer tajt när jag ska ha det i midjan.

Ett litet tips bara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du har en virkelig inspirerende blog – elsker at følge med 🙂

    Cæcilie 2017-04-27 10:36:39
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind