Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

influencer marketing-frukost med mig och Metro Mode

Min presentation om influencer marketing i morse gick så bra!

Det var jag, våra bästa säljare Karin, Rebecka, Helena och Halima och från redaktionen Cassandra, Lisa och Jenny som var på plats när vi bjöd in våra kunder till en japansk frukost i morse på Kasai. Det var kunder från både PR-byråer men också från företag så som Telia, Björn Axen och Master Card.

Redaktionen började med att prata lite om MetroMode.se och vilken resa vi har gjort och sedan lämnade de över ordet till mig och sist men inte minst, Johanna från Björn Borg. Jag var så imponerad av Björn Borg som är så fantastiskt duktiga på att jobba med riktigt bra content till sina reklamkampanjer.

Jag fick gåshud när Johanna visade en video om hur de frontade Moscow Times med en hög vikta kalsonger i regnbågens färger för att ta ställning mot Putin i HBTQ-frågan. Magiskt, ni kan se videon här(klick!). Det kallar jag för media med mening och som faktiskt gör skillnad!

Och vad kul att ni är nyfikna på min presentation, jag ska bara sätta mig ner och välja ut det viktigaste från min Keynote och även skriva ner lite av det som jag sa men som inte finns med på mina slides så lägger jag upp den här i bloggen lite senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind