Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

möblerar om i vardagsrummet

Hej söndag!

Hur mår ni idag? Jag sitter i soffan och kikar på inredning till landet. Vi testar oss fram lite som ni vet och nu är jag sugen på att köra sista rycket i vardagsrummet. I nuläget saknar jag en golvlampa, vi ska byta soffbordet till ett annat idag som står ute i garaget och så ska jag köpa lite nya kuddar och en finare filt till soffan och lite böcker/prydnader till bordet.

Just nu med bordet, fåtöljen och puffen så känns det lite övermöblerat och bordet är det enda jag kan tänka mig att byta ut. Puffen och fåtöljen älskar jag men det behövs lite mer luft mellan möblerna.

Jag är jätteglad i de här två tavlorna som vi fick i julklapp…

…och vårt skåp under tvn från Ellos (affiliatelänk). Vi ska bara fixa så att vi kan dra in sladdarna i bak. Jag har tagit alla bilderna med mitt vidvinkelobjektiv så om ni tycker att proportionerna ser lite konstiga ut så är det därför.

Jag har redan tröttnat på de randiga kuddarna så de ska bytas ut mot fler i sammet tänkte jag, den grå i sammet från Day Home är min favorit. De randiga kommer passa bra på sängen i ett av gästrummen!

Annars är jag så nöjd, med den gigantiska mattan (3,20 x 4,50) som vi beställde på Värmdö Färgbod. Den är lite ljusare i verkligheten än på bilderna. Soffan kommer nog stå här tills den ramlar sönder om jag får bestämma. Den är så djup och mjuk och jag myser i den alldeles för ofta, haha. Jag älskar tavlan som vår vän Vemund har målat som hänger i trappan, hjorten vid spisen, vedfacket och ja, allt annat. Och om ni har tips på var jag hittar lite fina prydnadskuddar och filtar så får ni gärna lämna en liten kommentar.

Ha en fin söndag nu så hörs vi i morgon när det är dags för ny vecka, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind