Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

a bikini a day

Randig bikini med hög midja från &Other Stories

Hej hjärtan!

Jag sitter på kontoret en halvtimme till ungefär sedan tänkte jag kila in om &Other Stories och hoppas att de har kvar den här bikinin som jag trillade över på nätet igår. Hur fin? Jag har klickat hem alldeles för många bikinis och baddräkter den senaste tiden som ni får se i sinom till när poolen är klar, haha, jag tror det är med tanke på och längtan efter den som gör att jag köper vartenda snyggt badplagg jag kommer över.

Efter &Other Stories så ska jag bara snabbt hem om och packa min bag sen åker vi ut till landet. Jag ska jobba därifrån hela dagen i morgon och på kvällen kommer Jonathan och Mikaela ut. Det blev en riktigt kort vecka i stan men jag har fått så mycket gjort och kommer jobba en hel del i helgen också. Nästa vecka ska jag hålla en kort presentation inför våra samarbetspartners om influencer marketing så jag ska bl.a. sätta ihop en ny presentation i helgen och så ska jag så klart prata en massa mer er.

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig