Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

påskfrukost i sängen

God morgon söndag! 

Så lyxigt med två dagar ledigt kvar, eller vad säger ni? Jag älskar verkligen påsken och det är så mysigt att för en gångs skull vara hemma. Vi har alltid varit bortresta under påsken men nu när vi har lantställe kommer nog våra flesta påskhelger att spenderas här.

Vi hade gäster och påskaftons-middag här igår kväll men några åkte hem med båt i natt och de som stannade kvar sover fortfarande så jag gjorde en lyxig frukost till mig själv på sängen. Så mysigt!

Jag läser två böcker för tillfället, Petter Stordalens Min hemlighet och Food Pharmacy. Än så länge kan jag varmt rekommendera båda två men jag återkommer när jag har läst klart dem vilket antagligen blir redan nu i helgen.

Min plan är att ligga kvar här i sängen och läsa tills de andra vaknar, då går jag upp och fixar en mysig frukostbuffé och sedan blir det långpromenad med Charlie. jag ska försöka mig på ett yogapass i eftermiddag men jag får se vad min förkylning tycker om det, den har inte riktigt gett med sig än.

Ha en fin påskdag hjärtan,

puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind