Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Verbier, skidbacken, W Hotel och världens bästa brunch

Vår första dag i Verbier spenderades i skidbacken, jag åkte med en privatlärare från Performance Verbier som heter Oliver…

…jag har alltid en mental spärr första gången jag ställer mig på skidorna efter min olycka men den försvann under första timmen och sedan gick det jättebra. Oliver var superskön och vi hade sjukt kul tillsammans i backen!

Det här fina huset har Stina och Kristian hyrt under hela säsongen och det var här vi bodde tillsammans över helgen!

Förr kämpade jag även med höjdrädsla när jag kom upp i liften och på berget men den är nästan som bortblåst, jag har ju utmanat min rädsla för höjder genom att bl.a. hoppa fallskärm så jag antar att det har hjälpt, så skönt. Jag avskyr rädslor som hindrar mig från att uppleva och testa nya saker!

I det här mysiga vardagsrummet hängde vi när vi inte kände för att gå ut och äta, vi lagade middag och spelade sällskapsspel.

Kan man annat än älska den här utsikten? Det ser ut som en målning tycker jag!

Jag åkte skidor i min Moncler-jacka och ett par Peak Performance-brallor. Skidorna hyrde jag på No1 nere vid Off Shore Café precis intill Medran-liften.

På söndagen bestämde jag mig för att ta sovmorgon och hänga i huset, det var 15 grader och sol hela helgen så jag solade lite och körde ett yogapass med världens finaste utsikt, hur magiskt?

Klockan två hade bästa Kristian och Stina bokat bord på Chalet d’Adriens innergård, och jösses vad jag älskar de här två! Alltid lika gästvänliga och fantastiska, jag är så glad för att få ha dem i mitt liv!

Jag trodde knappt mina ögon när jag såg in på gården när vi kom till Chalet d’Adrien, det här är definitivt det finaste stället jag någonsin har ätit brunch på.

Efterrättsbuffén var inte av denna värld och jag var tvungen att ta lite av varje. Märks det förresten att jag gillar choklad? Hehe!

Vi satt i flera timmar och njöt i solen…

…och av den fantastiska maten!

Det var inte bara dessertbordet som briljerade utan även matbuffén. Det fanns allt från sushi till ribs, goda sallader och råbiff. Mumma!

På måndagen lämnade jag och Mattias huset och checkade in på W Hotel…

…jag har hört så mycket bra om det hotellet och vi stormtrivdes verkligen!

W ligger i byn precis vid Medran-liften, man har alltså nära till skidbacken!

Hej badrummet!

Här tog vi en fördrink innan vi skulle på middag med de andra i måndags!

Och i de här runda, hängande fåtöljerna spenderades en hel del tid, om det inte vore för att de blir så slitna (ni ser säkert reporna på bilden) så hade jag velat ha exakt likadana här på landet. Vi ska se om vi hittar några moderna i råtting istället.

Jag älskar att de har hängt två bredvid varandra så att det blir som en liten lounge där man kan ta en drink eller kaffe.

Så mysigt med badkar även om jag aldrig hann ta ett bad i det, istället hängde vi nere i spat där vi badade bastu och bubbelpool.

Och så det bästa av allt…

…hotellfrukost! Jag älskar det och brukar sitta i flera timmar och njuta. Jag drog på mig en ordentlig förkylning under helgen så jag försökte motverka den med mängder av ingefära och färsk frukt.

Sista dagen hade vi lämnat tillbaka våra skidor men vi tog ändå liften upp till första stoppet för att få en sista dos av det här innan vi begav oss mot flygplatsen!

Som ni ser på den här bilden så var det inte så mycket snö kvar så man var tvungen att åka minst två liftar upp för bra skidåkning. Det var isigt på morgonen och slaskigt på eftermiddagen, inte det bästa underlaget för en hyfsad nybörjare som jag men det vackra vädret och utsikten vägde upp mot det lite sämre underlaget.

På Le Mouton Noir blev det lunch både första och sista dagen, älskar utsikten!

Och maten är jättegod…

…jag kan verkligen rekommendera deras Tuna Tataki!

Jag var så sugen på att åka fallskärm ner i dalen men förkylningen blev bara värre och värre så jag vågade inte, jag kände av min förkylning ända upp i öronen när vi kom högre upp i backen så jag kände att snabb förändring i tryck inte var det bästa jag kunde utsätta mina öron för tyvärr.

Vi fick en idé till landet när killarna beställde in oxfilé på Le Mouton Noir som man stekte själv på täljsten, så charmigt! Så nu har vi beställt en sten som vi tänker att man kan värma upp och ha mitt på bordet när vi har gäster.

Lina och Oscar sitter och lapar lite sista sol, vi har så jäkla mysigt när vi reser och kikar redan på att hyra ett hus tillsammans en vecka i sommar. Men först ska de gifta sig på Gotland i början av juni, jag är så taggad! Det blir två dagars bröllop med vigsel och fest på fredagen och dagsfest på lördagen, bästa upplägget om ni frågar mig!

Jag älskar Tuna Tataki och det här är den bästa jag har ätit sedan den de brukade servera på Milles (nere på Strandvägen i Stockholm) men som de tog bort, snyft!

På eftermiddagen kör de alltid dj på Le Mouton Noir men det är ganska lugn stämning, vill man ha stökigare afterski så ska man satsa på Le Rouge eller Hotel Farinet.

Tack bästa Verbier, Stina och Kristian, Oscar och Lina för den här gången! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • https://www.artilleriet.se/sv/furniture/armchairs/hanging-egg-chair-natur ägg stol i rotting!

    moa 2017-04-18 16:26:25
    Svara
  • Men wow vilken påsk, ser ju helt magiskt ut! Hoppas du kryar på dig snart <3. Måste också säga att jag alltid blir så imponerad av dina bilder, du är verkligen sanslöst duktig. Stor kram och glad påsk, Ida

    Ida- inredning, mode och livet däremellan 2017-04-16 16:36:50 http://www.idior.se
    Svara
  • Hejhej! Bara ett litet tips när det kommer till täljstenen. Vi brukar använda det hemma men bara för att de svalnar relativt fort så kan man oftast bara vara 2-3 per sten! Ville bara ge dig heads up..jag kan ha fel men så brukar det bli för oss hemma! 🙂 kram!

    Sofie 2017-04-14 23:48:11
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

      Åh jag förstår! Så konstigt för de stenarna i Verbier höll sig varma hur länge som helst. Men då vet vi, tusen tack för din input. Vi borde nog beställa en täljsten till då. Vad ställer ni täljstenen på? Kram 😀

      Linn Herbertsson 2017-04-22 10:21:40
      Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind