Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hejdå Verbier

Hej älsklingar!

Vi är hemma i Stockholm igen, tanken var att åka direkt till landet igår men eftersom vi inte hade någon nyckel så blev det stan över natten och idag. Jag har sprungit lite ärenden och annars sovit ganska mycket. Jag drog på mig en ordentlig förkylning under våra sista dagar i Verbier. Lyckligtvis ingen feber så jag orkade hänga med på allt vi hade planerat ändå men det fanns noll energi över till att uppdatera bloggen.

Förkylningen håller i sig och nu är det ju påsk så jag tänker att det bara max en uppdatering om dagen här under påskhelgen så att jag hinner vila upp mig lite inför nästa vecka för då är det full fart igen. Vi ska snart iväg på släktkalas och fira Mattias systerson och i kväll ska jag sätta mig och fixa alla bilderna från dagarna i Verbier så kika in här i morgon igen. Och under tiden önskar jag er en riktigt, riktigt Glad Påsk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström