Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stockholm, älskade hem

Vi hade precis satt oss ner och börjat äta lunch ute på Arlanda igår när vi möttes av nyheten om terrordådet i Stockholm! Min första tanke var att någon idiot hade gjort ett försök men att ingen kom till skada, det var precis som en försvarsmekanism som satte igång och jag förstod inte riktigt vad som hade hänt.

Det blev verkligt för mig först när telefonen började ringa och smsen trillade in med frågor om vi var ok och var vi befann oss. Då hade vi fått lite mer information om vad som hade hänt via Omni och att människor faktiskt hade omkommit. Jag vart alldeles chockad och började själv smsa och ringa nära och kära som jag inte visste var de befann sig.

Det känns så overkligt, nu har man varit mitt i det, det har hänt i staden som många av oss kallar för vårt hem. Och samtidigt  tror jag att många av oss (inklusive jag) bara har gått och väntat på att det ska hända. Jag önskar att jag hade några bra ord att skriva eller några peppande meningar om hur vi ska ta oss vidare men just nu känner jag bara ingenting, mer än en otrolig sorg för de drabbade och deras familjer.

All kärlek till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt