Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en outfit på kontoret

tröja Zara // skjorta The Shirt Factory // byxor gamla från Zara // väska Chloé

Jag är så schizofren i min klädstil, haha, en kille som också sitter här på No18 poängterade det för mig tidigare i veckan. Vissa dagar när jag inte orkar göra mig i ordning så går jag runt i mina yogakläder, en stor hoodie och keps, nästa dag har jag mina Stuart Weitzman stövlar som går upp till låren till en kavaj med urringning så att bhn syns lite. Nästa dag vill jag vara fin men bekväm och då kan det så ut så här.

Jag vet inte hur många vita skjortor jag har i min garderob nu men det är många och när det blir lite varmare här i Stockholm så vill jag styla min långa vita skjorta från The Shirt Factory exakt så här(klick!). Hur fint? Men tills dess så blir det med en magkort, långärmad tröja och de här utsvängda gamla brallorna från Zara från förra säsongen. Ett par av mina favoriter faktiskt.

Men nu har vi precis mött upp Kristian och Stina här på Arlanda så det är dags för mig att stänga igen datorn och vara social med de andra…

Happy Friday älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind