Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flattered x Michaela på Strandvägen1

Jag startade min morgon med frukost på Strandvägen1 och firade släppet av bästa Fornis samarbete med Flattered!

Hej hjärtan! 

Jag startade min morgon med en helt fantastisk frukost nere på Strandvägen 1 där vi var en stort tjejgäng som samlades för att kika på de här godbitarna till sandaler som Michaela har designat för Flattered. Bästa starten på dagen och jag som sällan har ätit gröt som jag tycker smakar gott blev alldeles förälskad i deras gröt med hasselnötter, äppelmos och varm mjölk. Mums!

Michaelas sandaler är gjorda i mocka och kommer i fyra olika färger, först var jag helt säker på att jag skulle ha ett par i svart men sedan blev jag lite smått förälskad i de rosa. Vilka tror ni att jag valde till slut? Jag ser i alla fall framför mig hur jag glider ner till kontoret i sommar med en t-shirt och ett par uppvikta Levi’s jeans och de här små guldklimparna på fötterna.

Nu sitter jag på kontoret och jobbar innan jag ska iväg på ett spännande lunchmöte med en samarbetspartner som vill förlänga vårt samarbete. Så kul!

Vi hörs lite senare, puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind