Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I’ve got nothing but love for you

IMG_9808-copy

All kärlek till er!

Wow, jag har inga ord!

Tack för alla era kommentarer, ert stöd och pepp igår! Tack till alla vänner och bekanta som har smsat och hört av sig. Jag vill som sagt inte lägga skuld på någon och jag är så tacksam för alla jag har i mitt liv. Alla har funnits för mig precis så mycket de är kapabla till och vissa har t.o.m. funnits mer än vad jag någonsin hade förväntat mig. Jag ville bara förklara känslorna jag har haft och har på grund av min sorg. Och visst är det konstigt, långt där inne vet man ju egentligen att man inte är ensam i det här men ändå så kan man känna sig som den mest ensamma i världen vissa stunder.

Ni läsare är så magiska och på något sätt känner jag att ”we are all in this together”! Alla bär på någon sorts sorg och det behöver inte alltid vara att man har förlorat en närstående, det kan vara en avslutad relation, ett jobb, en vänskapsrelation eller något annat. En svårighet med inlägg som det jag skrev om sorg igår är däremot att det är så jobbigt att veta vad man ska lägga upp för inlägg efter ett sådant inlägg. För när man talar om sorg, döden och så djupa känslor så känns alla inlägg om mode, inredning osv. helt plötsligt fullkomligt oväsentliga. Men jag antar att jag får hitta charmen i det också, det är ju så mitt liv ser ut idag. Högt och lågt, yta och djup och som ni vet så älskar jag kontraster och det mesta livet för med sig!

Idag vaknade jag med lite lätt huvudvärk, jag drömde väldigt intensivt om mamma i natt, precis som jag alltid gör när jag har tänkt mycket på henne och varit ledsen. Det känns som att jag har spänt mig i sömnen för jag är alldeles öm i vänster axel men min älskling gav mig lite massage i morse och sedan skuttade jag iväg på lätta fötter mot kontoret. Jag mår så mycket bättre idag, tack vare er, och på vägen mot kontoret gick jag och tänkte på alla små ting jag är tacksam för idag.

Jag är tacksam för att jag bara har ett par minuters promenad till kontoret på morgonen, jag är tacksam för killen nere på 7eleven som jag alltid snackar lite skit med när jag går in och köper frukost, jag är tacksam för att jag kunde välja att gå till jobbet i mina träningskläder även om jag ska på yoga först i kväll och ingen kan säga åt mig att jag måste klä mig på ett visst sätt här på kontoret. Ja, jag är tacksam för så mycket idag och något jag är tacksam för varje dag, det är den här bloggen och mina FANTASTISKA läsare! Vad är ni tacksamma för idag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn! Forst och framst; vilken talang du har nar det kommer till att skriva. Du skriver sa fint, och satter ord pa kanslor pa ett satt manga inte kan. Sa tack for det! Idag ar jag tacksam for min mamma. Hon har MS, och det har borjat ga ganska utfor vilket ar otroligt tungt. Men trots det ar hon den basta, finaste manniskan i mitt liv. Positiv, stralande och lever livet till fullo. Hon ar en inspirationskalla for mig, och just idag ar jag extra tacksam for att jag har henne.

  Sandra 2016-12-14 14:49:18
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Wow Sandra, tack för din fina komplimang! Det gör mig så ont att höra om din mamma, det verkar vara en riktigt hemsk sjukdom.

   Linn Herbertsson 2016-12-19 21:31:57
   Svara
 • Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är kanske inte hälften sorg men väl lättare sorg och mindre tungt hjärta. Ha en fin dag ❤️

  Li 2016-12-14 13:42:40
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind