Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Oops I did it again…ny header

IMG_8523redigerad980

Haha, ja, jag undrar hur många av er som ens hann se min tillfälliga header som låg uppe under ett par timmar igår och som jag skrev om i inlägget Vecka 49! Jag var inte särskilt nöjd med den heller, den blev så oskarp i mobilversionen av bloggen, så jag bestämde mig för att slå slag i saken och ta en ny headerbild redan igår innan vi åkte från landet.

Mattias hade däremot inte berättat för mig att han hade en tid att passa inne i stan så vi var tvungna att åka från landet prick klockan tolv. Jag hade gjort mig fin i håret, sminkat mig lite mer än vad jag brukar till vardags och skulle precis ta lite bilder när han informerar mig om detta och då är klockan tjugo i tolv.

Jag satte alltså upp bakgrunden, knäppte av några bilder och packade på tjugo minuter. Mattias ropade på mig ”nu har vi väldigt bråttom” säkert tre gånger och jag var ganska stressad men lyckades ändå få till ett par bilder som jag är riktigt nöjd med och med lite olika känsla. Jag tänkte att det är lika bra, så kan jag ändra till någon av dem om jag tröttnar lika snabbt på den här.

Jag har med andra ord kommit till insikt om två saker den här veckan, jag tröttnar snabbt på mina bloggheaders (antagligen för att jag ser dem så många gånger varje dag?) och när jag har fått en idé och vill göra eller ändra något, då ska det gärna gå väldigt fort. Och nu till det mest spännande, vad tycker ni om min nya header? Fäst er inte vid den för mycket bara, för man vet aldrig när jag vill byta ut den igen, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind