Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fredag

IMG_4261


Hej fredag!

Jag sitter med en kaffe i ena handen och med den andra tänkte jag gå tillbaka och svara på alla era kommentarer. Jag älskar när ni lämnar avtryck här i bloggen och jag läser alla kommentarer direkt men har inte hunnit svara på dem i veckan. Så om ni väntar på något svar vet ni att ni kan gå in och kika om en stund.

När jag är klar med det så ska jag ta en promenad med Charlie och sedan hoppa in i en taxi och åka till Södertälje för att hämta upp Johans bil som har varit på verkstad där. Jag och Cecilie ska ju på yoga retreat lördag till söndag och man kan varken ta tåg eller buss dit och vår bil är upptagen ute på landet. Först verkade det som att vi skulle bli tvungna att hyra en bil men så löste det sig i sista sekunden.

När jag kommer hem runt lunch tänkte jag köpa med mig något gott hem att äta och så ska jag jobba hemifrån i eftermiddag. Det var så länge sedan jag gjorde det och ni minns kanske hur trött jag var på att sitta hemma och jobba när jag var mellan kontor men nu ska det faktiskt bli riktigt mysigt.

Vi hörs lite senare när jag är hemma igen, ha en fin fredag så länge!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind