Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

work eat sleep repeat

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hej på er! Allt jag är på så konstigt humör idag. I morse pratade jag lite med Mattias om att jag kände mig så sjukt nedstämd när jag vaknade (vilket är väldigt olikt mig) och så fort jag bara fick säga det högt så blev jag så glad och pigg igen. Sedan har mitt humör svängt fram och tillbaka sådär hela förmiddagen.

Jag misstänker att jag har jobbat lite för mycket de senaste veckorna. Just nu är det 12-13 timmars dagar och den lilla tid jag har över försöker jag lägga på att planera till lantstället. Jag ska faktiskt jobba hela helgen också och nästa vecka är det fullt upp men midsommarveckan ser ut att bli lite lugnare, puh!

Maria kommer till Sverige onsdagen innan midsommar och då ska huset vara helt färdigrenoverat på insidan så att vi kan bo där med våra vänner över midsommarhelgen. Det kommer vara en hel del att fixa med andra ord men det ska bli så fantastiskt när vi kan börja använda huset på riktigt.

Nu har jag precis kommit till kontoret och Petra och Paulina stylar Gina inför ett program som ska gå på tv i höst och jag har hittat så mycket fina plagg som jag måste köpa så fort de kommer ut i butik. Det är ju få förunnat att dela kontor med världens grymmaste stylist, jag behöver knappt leta inspiration på stan och i tidningar längre för jag får så mycket inspiration här på kontoret! Så nice!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad är det du gör när du jobbar? Hur ser en vanligt jobbdag ut? 🙂 kram!

  A 2016-06-09 18:12:32
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Bra fråga, ska försöka dokumentera en arbetsdag i bild och text, kan bli ett roligt inlägg 😀 Håll utkik! Kram

   Linn Herbertsson 2016-06-09 23:07:35
   Svara
 • Jobbat för mycket? Du menar gått på för många gratisluncher, gjort för många gratis ansiktsbehandlingar och mottagit för många goodiebags? Shit va jobbigt!

  Annie 2016-06-09 14:30:12
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind