Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

idag på kontoret

Petra TungårdenstylistPetra TungårdenLinn Hebertsson

Lite bilder från vårt kontor idag som jag lånade av Petra

Ja, det är som sagt underbart att dela kontor med Petra som även jobbar som stylist, riktigt duktig är hon också och jag gillar typ allt hon plockar med sig till kontoret inför hennes olika styling-jobb. Idag kärade jag ner mig i den här jumpsuiten (adlink) och så ett par utsvängda byxor från Lala Berlin (adlink) som kommer ut i butik först i höst.

Lala Berlin är helt nytt för mig, jag har inte hört talas om det tidigare och deras höstkollektion ser ut att bli helt magisk! Så det har minst sagt varit en inspirerande dag på kontoret och mellan varven har jag fått ställa upp som mannekäng och testat plagg så att Petra har kunnat se hur de sitter på. Inte mig emot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind