Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

in progress

IMG_7448 copy IMG_7465 copy

Nu har taket slagits upp och här är en ritning jag gjorde över markvåningen så att vi kan planera hemifrån

God morgon! Här kommer en bild på huset när vi kom ut igår! Byggarna började med arbetet i måndags och hjälp vad snabba de är. En anledning till att vi tvekade första gången vi var och tittade på det här stället var för den låga takhöjden. Här (klick) ser ni en förebild och på första bilden här ovan ser ni att taket gick där den vita väggen tar slut. I och med att vi slår upp och isolerar det som innan var vind kommer vi få som mest 170 cm extra i takhöjd, härligt va?

Det känns som att gå in i ett helt annat hus nu trots att det bara egentligen är ett skal. Vi kommer inte hinna förverkliga alla våra visioner i vår så vi börjar med det viktigaste så att vi kan nyttja stället i sommar och sedan kan bygget fortsätta i höst när vi inte är där lika mycket.

Ritningen gjorde jag när vi hade varit i huset förra helgen, den är skalenlig och det gör det så mycket lättare för oss att testa och se vilka möbler vi kan beställa, hur stor den nya köksön ska bli och så vidare. Öppna spisen på första bilden ska bygga om och putsas precis som den vi har hemma, jag älskar puts/cement och jag tror den kommer ge en perfekt, lite ruff känsla i ett annars ganska ljust och vitt vardagsrum.

Det här är utan tvekan ett av de roligaste projekten jag har upplevt i mitt liv och det är så roligt att se nu när det äntligen börjar hända lite grejer! Jag hoppas ni tycker det är lika roligt att läsa om och jag ska även visa er lite inspirationsbilder jag har hittat som kommer lägga grunden för vårt kök. Vi kommer behålla de gamla skåpen men byta luckor och så har vi flyttat och kapat av köksön som var alldeles för stor innan och tog plats från vardagsrummet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Stort grattis, kommer ju bli kanon! Kram

    {"author":"Ida " 2016-04-10 12:28:29
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind