Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

just another outfit

Linn Herbertsson IMG_7014 copy frame

kappa Asos (på rea nu) // tröja gammal // byxor JustFab // skor Steve Madden // skärp Moschino // väska Céline

Hej på er! Min dag har varit lite upp och ner idag! Dasha gick ju hem sista kvällen för att hon kände sig febrig och jag har känt mig likadan sedan vi kom hem. Men Dasha mår bättre iaf så jag hoppas att det går över snabbt. Och jag mår inte jättedåligt men eftersom mitt enda möte idag blev inställt så struntade jag i att gå till kontoret och jobbar hemifrån i sängen istället. Lyx!

Jag får mycket frågor om den här kappan på bilderna ovan och den kommer från Asos (adlink under bilden). Den är på rea nu men om ni ska köpa den så tänk på att jag har lagt upp min hos skräddaren så min kappa är kortare än den på bilderna hos Asos. Jag är så glad att jag la upp den för jag trivdes inte alls i den långa längden och konstigt nog såg jag väldigt kort ut i den trots mina 176 cm, men nu sedan jag la upp den har det blivit min favoritkappa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad smart att lägga upp den! Vart gjorde du det? 🙂

  Hanna 2016-04-08 21:27:49
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   På Christians Skrädderi på Humlegårdsgatan vid Östermalmstorg. Stockholms bästa skräddare!

   Kram

   Linn Herbertsson 2016-04-08 21:54:34
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind